06 - 531 657 75

Voorkomen is beter dan genezen!

Ongediertebestrijding Twente lost niet alleen uw probleem op, maar zoekt ook naar de oorzaken. Met een passend advies zorgen wij ervoor dat uw ongedierte buiten blijft of een wespennest verwijdert.

Wij bestrijden op een professionele manier de meest voorkomende ongedierte zoals muizen, ratten, wespennesten, houtworm, boktor etc.

GOOR

Ons werkgebied is in Twente georiënteerd en zijn dan ook vaak in Goor en omgeving actief.

Wij zijn specialist in het voorkomen en bestrijden van een wespennest maar ook ongedierte zoals muizen, ratten, wespen, houtworm, boktor, zilvervisjes, vliegen, kakkerlakken, etc. Dit doen wij voor o.a. particulieren, bedrijven en de agrarische sector in Goor. Ons kwaliteitskeurmerk staat garant dat wij de uitvoering van werkzaamheden op een professionele werkwijze worden uitgevoerd.

 

Ons bedrijf kenmerkt zich door:

    Snelle service

    Persoonlijke aandacht en service

    Betrouwbaarheid en goede certificatie

 

Net als mensen hebben insecten, knaagdieren basale overlevingsbehoeften van voedsel, water en onderdak. En de reden dat ze ongedierte worden, is vaak dat ze eten, water en onderdak bij ons vinden. Wij zijn de perfecte omstandigheden om ongedierte aan deze behoeften te voorzien. Daarom zijn onze huizen de perfecte paleisjes voor deze plagen en kunnen ongedierte ons voedsel besmetten of consumeren; waardoor bacteriën achterblijven.

Ongediertebestrijding Twente kan in Goor: insecten, knaagdieren verwijderen, verminderen of volledig elimineren. Ook voor het verwijderen van wespennesten bent u bij ons aan het juiste adres. Het kan natuurlijk en niet-chemisch zijn of gepaard gaan met. Vaak kunnen huiseigenaren producten kopen zoals pesticiden, ontsmettingsmiddelen of herbiciden in winkels maar meestal vereist het toch een professionele expertise.

Het zien van een insect binnenshuis is niet prettig, en het kan je naar de winkel sturen zonder een idee te hebben van wat je zou moeten kopen. Weet je wat voor soort ongedierte je zag? Weet je hoe je de kolonie moet raken, in plaats van te vechten tegen een constant spervuur ​​van ongedierte tot het seizoen verandert? Misschien nog belangrijker, weet u welke producten het veiligst zijn voor uw gezin en huisdieren? Gooi je geld niet weg in je haast om het probleem op te lossen.

Bel of mail Ongediertebestrijding Twente en maak vandaag nog een afspraak.
Wij komen graag bij u in Goor langs!

GOOR

Om een wespennest uit te roeien, moet je zijn uitgerust met een volledig wespenpak en hoofddoek die aan de polsen, enkels en kraag is afgedicht. Een wespennest heeft meestal een enkele opening (meestal naar de bodem), waar de wespen binnenkomen en verlaten. Het is cruciaal dat de structuur van het wespennest niet wordt verbroken tijdens de behandeling of de geïrriteerde wespen verspreiden zich in alle richtingen en veroorzaken nog grotere problemen.

Een wespennest bevindt zich vaak buiten bereik, waarbij gebruik van een ladder en / of andere gespecialiseerde apparatuur is vereist. Als eliminatie noodzakelijk wordt geacht, is een ​​professionele wespenbestrijder geen overbodige luxe.