06 - 531 657 75

Over ons

Han Schorfhaar heeft ervaring en kennis van de levenscyclus en leefgewoonten van het ongedierte en wespen (wespennest), en past de juiste bestrijding toe. Dit doen we door bestrijdingsmiddelen te gebruiken of door het toepassen van de juiste methoden. Bekijk hier onze werkwijze (bron Tubantia).

Als bijvoorbeeld een wespennest wordt gelokaliseerd, kan dit vaak worden geëlimineerd door een spray in de opening aan te brengen. Insecticide stof formuleringen zijn vooral effectief, maar vereisen een ‘bulb’ of ‘balg’ stofdoek om verschillende pufjes van het stof in de nestopening af te geven. Insecticide stof dat in de opening wordt geblazen, dringt verder dan sprays door in het wespennest en wordt door de kolonie grondiger getransporteerd.

Ongediertebestrijding Twente zal werken met de manier van bestrijden en verwijderen die voor uw situatie het beste werkt. Wij zij onder andere actief in Almelo, Berkelland, Enschede, Enter, Goor, Hengelo, Holten, Lochem, Markelo, Oldenzaal, Rijssen en Wierden.

Bel 06 – 531 657 75 (Han Schorfhaar) of mail en maak vandaag nog een afspraak. Wij komen graag bij u langs!

Wespen bestrijding

Wanneer we nadenken over het verwijderen van een wespennest, moeten de bewoners zich realiseren dat ze een ‘GEVAARZONE’ binnengaan - er is geen ongediertebestrijdingsscenario meer beangstigend dan een ‘mislukte’ behandeling. Daarom is het verstandig om een ​​Ongediertebestrijding Twente te bellen, vooral wanneer het gebruik van een ladder om toegang te krijgen tot wespennesten vereist of anders moeilijk is. Bij het behandelen van een wespennest die zich achter de buitenkant van een huis bevindt, sluit dan de plek waar de wespen naar binnen en naar buiten komen niet af, omdat ze hierdoor naar binnen kunnen kauwen en binnenshuis naar buiten kunnen komen. De meeste overlast is in de nazomer. Tijdens de late zomer / vroege herfst zijn de jagers van wespen bijna volwassen en zoeken enorme aantallen arbeiders voedsel voor de ontwikkelende koninginnen. Doordat bloeiende planten en bloemen schaars geworden zijn, richten wespen zich op andere bronnen van voeding. Ze zijn vooral dol op snoep (fruit, frisdranken, ijs, enz.) maar zullen ongeveer alles wat wij eten ook als een heerlijke maaltijd zien.

Muizen en ratten

Het behandelen van een insecten- of knaagdierenplaag is niet iets om uit te stellen tot volgende maand. Als je het te druk hebt om het zelf te doen, huur dan Ongediertebestrijding Twente in. Je probleem is waarschijnlijk groter dan je denkt, en het wordt alleen maar erger. Muizen kunnen vijf tot tien jongen per nest krijgen, tot wel tien keer per jaar! De schade die ze dan kunnen aanrichten is nauwelijks te overzien. Ongediertebestrijding Twente zal u van deze plaagdieren verlossen! We snappen het - je wilt dat ze weg zijn en je wilt dat ze nu weg zijn. Daarom zijn wij goed bereikbaar om snel in actie te kunnen komen

Insecten

Het ongedierte dat je ziet, is waarschijnlijk maar een kleine weergave van het grotere probleem. Ongediertebestrijding-experts zeggen bijvoorbeeld dat als je termieten ziet, je al een significante besmetting hebt. Termieten kauwen zich een weg in uw huis en duizenden eieren per dag produceren, allemaal zonder een enkel teken van hun aanwezigheid. Als je de ene termiet die je ziet plattrapt kom je nergens. Ook voor boktor, zilvervisjes en kakkerlakken kunt u bij Ongediertebestrijding Twente terecht! Het zien van een insect binnenshuis is niet prettig, en het kan je naar de winkel sturen zonder een idee te hebben van wat je zou moeten kopen. Weet je wat voor soort ongedierte je zag? Weet je hoe je de kolonie moet raken, in plaats van te vechten tegen een constant spervuur ​​van ongedierte tot het seizoen verandert? Misschien nog belangrijker, weet u welke producten het veiligst zijn voor uw gezin en huisdieren? Gooi je geld niet weg in je haast om het probleem op te lossen maar schakel Ongediertebestrijding Twente in!