Ongediertebestrijding?

Ongediertebestrijding?

Wij helpen u graag en zijn niet voor een gat te vangen 

Onder ongedierte verstaan we wespen, muizen en ratten, zilvervisjes, boktor, kakkerlakken, vliegen en overige insecten in overmatig grote aantallen die overlast of zelfs schade veroorzaken. Bestrijding is dan soms noodzakelijk.  

Wespen, wachten of bestrijden? 
Hoewel wespen heel nuttige insecten zijn, kan een wespennest in of vlakbij uw huis veel overlast veroorzaken. Wilt u niet wachten tot de wespen vanzelf verdwijnen in het najaar, dan kunt u het nest bestrijden of laten weghalen. Pas op bij het zelf bestrijden, dit kan gevaarlijk zijn! Voor het verwijderen van een wespennest op uw eigen terrein kunt u contact opnemen met Ongediertebestrijding Twente. 

Bestrijding ratten
(Bruine) ratten bevinden zich graag in de directe nabijheid van mensen, gebouwen, voorraden en afval. In waterrijke gebieden kunnen ze overbrenger zijn van de ziekte van Weil en ook in de intensieve veehouderij kunnen ze diverse ziekten overbrengen. Ze vervuilen en beschadigen voorraden en kunnen door hun knaagdrift kortsluiting en lekkages veroorzaken. Dit wil natuurlijk niemand. Ongediertebestrijding Twente is de aangewezen bestrijder van ratten. 

Schakel een prof in 
Bij overlast door ander ongedierte, zoals bijvoorbeeld vliegen,  boktor of zilvervisjes, kunt u ook Ongediertebestrijding Twente inschakelen.