Vliegenbestrijding

(Biologisch geïntegreerd programma)

Han Schorfhaar van Ongediertebestrijding-twente maakt uw veehouderijen of vakantie boerderij weer vliegenvrij!
Vliegenbestrijding in 3 gemakkelijke stappen!

1. Top-kwaliteit Multi-species nuttige insecten 

Het Biologisch Geïntegreerd Biologisch Vliegenbestrijding managementprogramma is ontwikkeld door Enthomos, marktleider in Italië, opgedaan door jarenlange ervaring en expertise opgedaan door commerciële, technische en experimentele activiteiten in Italië en de Verenigde Staten.

Het programma is gebaseerd op het gebruik van een selectie van hoogwaardige, multispecies nuttige insecten van hoge kwaliteit, gekweekt dankzij de exclusieve samenwerking met onze partner Beneficial lnsectary-USA. Gunstige insecten zijn natuurlijke antagonisten van vliegen, die volledig onschadelijk zijn voor mens, dier en plant.

Deze parasitoïden kunnen de biologische levenscyclus van vliegen in het popstadium onderbreken en zo schadelijke plagen drastisch verminderen. Nuttige insectenselectie is multispecifiek (Spalangiaspp. – Muscidifurax spp.), met andere woorden, het bestaat uit verschillende soorten nuttige insecten die zich kunnen aanpassen aan een breed scala van omgevingscondities zoals temperatuur, licht, vochtigheid van de bodembedekking, pH-waarde, enz.

Hoe worden de insecten geleverd en vrijgegeven
De pakketten worden om de twee weken rechtstreeks bij de boerderij afgeleverd. De inhoud (poppen van nuttige insecten vermengd met inerte stoffen) kan onmiddellijk na ontvangst van de levering of op een latere datum worden vrijgegeven, maar dit moet wel snel gebeuren. Het product moet met de hand worden verstrooid, op belangrijke punten van het bedrijf die eerder door Enthomos-deskundigen zijn geïdentificeerd: met name op mesthopen en langs de randen van de beddingen


2. opmerkingen

De insecten bestrijden de vliegen die zich op de boerderij voortplanten.
Ter bestrijding van volwassen vliegen die van buitenaf naar het bedrijf migreren, gebruikt het programma een reeks biologische en chemische producten, waarvan er vele op maat zijn ontworpen door Enthomos.


3. Technische assistentie en certificaten

Dankzij het programma biedt Enthomos een expert op het gebied van technische bijstand en op verzoek, problemen speculatief en op verzoek, kwesties speculatieve certificering. In de voorbereidende fase beoordeelt zij zorgvuldig het volgende de boerderij en identificeert alle kritieke gebieden. Het bepaalt de kenmerken van het vast te stellen programma. Het certificeert de correcte uitvoering van het programma.